• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Van Dijk raser mod Sevilla-stopper efter hård tackling: Synes det siger noget om ham

Ifølge Virgil Van Dijk siger det noget om Joris Gnagnon, når han kan finde på at gå så hårdt til en ung spiller i en venskabskamp.

Af Kristian Porse

Natten til mandag spillede spanske Sevilla og engelske Liverpool en venskabskamp. Spanierne vandt kampen 2-1, men efter opgøret var det noget andet end sejren, der stjal opmærksomheden. 

I det 76. minut blev Sevilla-forsvarsspilleren, Joris Gnagnon, nemlig sendt fra banen med et direkte rødt kort, efter han havde lavet en voldsom tackling på Liverpool-spilleren, Yasser Larouci, der efterfølgende måtte lade sig udskifte. Efter kampen havde Virgil Van Dijk fat i Gnagnon for at tale med store bogstaver overfor den 22-årige franskmand. Den hollandske stopper forklarer, at han synes venskabskampe handler om at komme i form, og derfor hører sådan en tackling ikke hjemme i sådan en kamp. 

- Jeg så den fra siden, og den var ikke rar. Særligt ikke når det sker imod så ung en spiller, der ellers har spillet godt denne sæson. Jeg synes, at det siger noget om ham, siger han ifølge Goal. 

- Men man er bare nødt til at leve med det, men det er jo klart, at man ikke gider at få skader i kampe som denne. Du vil gerne komme i form og komme tilbage på dit bedste niveau. Selvfølgelig vil man også gerne vinde, men det vigtigste er at komme i form. Forhåbentlig er det ikke så slemt for Yasser, siger han. 

Liverpool skal igen i aktion på onsdag, hvor de møder Sporting i en ny træningskamp. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus