• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jonas Kongerslev Nygaard

Van Gaal: To dage gør ikke Di Maria til et mirakel

Van Gaal: To dage gør ikke Di Maria til et mirakel
Illustration

Louis van Gaal er glad for indkøbet af Angel Di Maria, men siger samtidigt, at fansene skal have tålmodighed med argentineren. Hollænderen meddeler desuden, at der kan ske flere ting omkring truppen i weekenden.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Angel Di Maria blev torsdag officielt præsenteret i Manchester United med manager Louis van Gaal, og den hollandske manager er meget tilfreds med at have sikret sig den argentinske verdensstjerne i en rekordhandel, som er den dyreste i England nogensinde. Van Gaal ser store perspektiver i Di Marias indtræden på Manchester United-holdet.

- Han kan accelere kampen for os, men han kan også spille i holdets interesse. Det er derfor, vi har valgt denne spiller, og jeg håber, han vil skaffe os gode resultater. Men vi kan ikke forvente, at han efter to dages træning vil være et mirakel, hvilket jeg allerede har læst i pressen. Man skal arbejde hårdt for miraklet, og det ved han, siger Louis van Gaal til klubbens hjemmeside.

Den hollandske manager siger desuden, at man godt kan forvente, at holdet i løbet af de kommende dage får flere til- og afgange forud for transfervinduets lukning mandag midnat.

- Jeg kan ikke sige noget om det, da det vil få prisen til at sige. Klubben må, som det var tilfældet med Di Maria, annoncere det, når tiden er inde. Vi kan ikke reagere på alle rygter. Spillere skal også forlade klubben. Jeg havde en samtale med spillerne efter frokost, og jeg sagde, at efter denne weekend vil vi måske have en helt anden gruppe af spillere. Spillere vil komme, og spillere vil gå, nu må vi vente og se, siger han videre.

Manchester argentinske nyindkøb Angel Di Maria er blevet tildelt trøjenummer syv.

Superliga

Mere Superliga

Fokus