Vardy-show sikrer Leicester sejren i danskeropgør

To mål og en assist af Jamie Vardy gav tre point til Kasper Schmeichel og Leicester, som hjemme tog imod Philip Billings Bournemouth

Der var danskeropgør i Premier League lørdag eftermiddag, da Leicester og landsholdsmålmand Kasper Schmeichel tog imod Bournemouth med en anden dansk landsholdsspiller, Philip Billing, i truppen.

Begge danskere startede på banen, men kun den ene af dem kunne juble efter slutfløjt. Det blev Kasper Schmeichel, der efter en flot kamp af særligt Jamie Vardy kunne hæve armene i triumf.

Allerede efter 12 minutter bragte Vardy hjemmeholdet foran, da han med et fremragende lob sendte sendte Leicester på 1-0. Føringen holdt dog kun i få minutter, da Callum Wilson på flot forarbejde af Ryan Fraser bragte balance i tingene og udlignede til 1-1.

Fire minutter før pausen kom Leicester dog endnu engang foran, da Youri Tielemans efter lidt Jamie Vardy-tryllerier på kanten af feltet fra tæt hold gjorde det til pausestillingen 2-1.

Tjenesten blev gengældt, da Tielemans med cirka et kvarter tilbage af kampen opsnappede en dårlig clearing og fandt Jamie Vardy i feltet, hvorefter den engelske måltyv stensikkert afgjorde kampen med sin anden scoring til slutresultatet 3-1.

Med sejren kom Leicester op på en imponerende tredjeplads i tabellen, og de er med to sejre og to uafgjorte stadig ubesejrede efter fire kampe. De kan dog overhales af Arsenal, som i morgen spiller rivalopgør mod Tottenham.

Bournemouth ligger på 15. pladsen i den anden ende i tabellen med kun en enkelt sejr efter fire runder.