Vestergaard sejrede i danskeropgøret mod Schmeichel

Southampton kæmpede sig til en sejr på 2-1 med blot 10 mand i hele anden halvleg, da de mødte Leicester på udebane i Premier League.

Lørdagens Premier League-kampe bød på et enkelt danskeropgør, da Leicester med Kasper Schmeichel i målet tog imod Southampton, der havde Jannik Vestergaard med i bagkæden.

Her blev det til en sejr til Vestergaard og Co. på 2-1 over den danske landsholdskeeper.

Southampton kom foran i kampen efter 11 minutters spil, da Mendy lavede straffespark på Armstrong. Derefter var havde James Ward-Prowse til opgave at sende læderet i kassen, og det gjorde han ved at sparke til venstre. Schmeichel hoppede til samme side, men nåede lige nøjagtig ikke ud til bolden.

Normalt ville Pierre Emile Højbjerg også være med for Southampton, men den danske midtbanespiller er ramt af en længere karantæne. Til deres næste kamp vil de ligeledes være uden Valery, der modtog sit andet gule kort i kampen kort før pausen, så Southampton blev reduceret til 10 mand.

Det var dog ikke noget, som afholdte Shane Long fra at få scoret sit første mål i Premier League i denne sæson. Lige inden pausen kom han fri på venstresiden, hvorefter han vippede bolden over Schmeichel fra en svær vinkel til 2-0.

I anden halvleg lykkedes det for Leicester at få reduceret til 2-1 ved nigerianske Wilfred Ndidi, som afsluttede et flot angreb med et mål på oplæg fra Pereira. Det kom i en anden halvleg, hvor Leicester lagde et tungt pres, men det blev ikke til mere end det ene mål for dem.

Der var også masser af dansk islæt med i Huddersfields kamp mod Cardiff, da førstnævnte havde Jonas Lössl, Mathias 'Zanka' Jørgensen og Philip Billing med. Her blev det til en 0-0'er mellem de to hold.

I de øvrige kampe, der begyndte klokken 16 i den bedste engelske række, blev det til en 1-0-sejr til Liverpool over Brighton, mens både Burnley og Watford vandt med 2-1 over henholdsvis Fulham og Crystal Palace.

Tidligere på lørdagen blev det endvidere til en 1-0-sejr til West Ham over Arsenal.