Manchester City tabte 0-2 til Chelsea og mistede førstepladsen i Premier League.

Manchester City havde ikke tabt i Premier League siden begyndelsen af april, inden de gik på banen mod Chelsea lørdag aften. Da de gik fra den igen havde de tabt den første kamp i otte måneder, da London-klubben havde vundet med 2-0.

Her var det en kamp, hvor City styrede det meste af spillet i første halvleg, men alligevel var det Chelsea, der kunne gå til pause med en 1-0-føring, da Kanté havde banket bolden i kassen efter flot forarbejde af Eden Hazard.

I anden halvleg var kom Chelsea også bedre med ind i kampen, og med 12 minutter tilbage af den ordinære spilletid kom David Luiz højest på et hjørnespark fra Hazard, og så stod der 2-0.

Du kan se højdepunkterne fra kampen øverst i artiklen.