Walcott i hopla: To mål sikrede sejr mod Leicester

Theo Walcott scorede to gange, da Everton besejrede Leicester med 2-1.

Everton skulle hjemme forsøge at hale ind på Leicester, som inden kampen var seks point foran Everton.

Og det udviklede sig til at blive en fantastisk kamp for Walcott, da han allerede efter 25 minutters spil bragte Everton foran. Gylfi Sigurdsson erobrede bolden i højresiden efter sløjt Leicester forsvarsspil. Herfra sendte han bolden fladt ind mod Walcott som let kunne sparke bolden i kassen.

Blot fire minutter senere var Walcott på spil igen. Wayne Rooney slog et godt indlæg cirka 40 meter fra mål. Her fandt han Michael Keane, som headede bolden videre i feltet, hvor Walcott dukkede op og sparkede 2-0 scoringen ind.

Med godt 20 minutter tilbage fik Leicester fornyet håb, da Wayne Rooney begik et klodset straffespark. Jamie Vardy sendte sikkert bolden til højre for målmanden.

Leicester pressede på til slut og var meget uheldige, da Kelechi Iheanacho ramte både stolpen og overliggeren.