• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Watford er klar til FA Cup-finalen mod City efter stærkt comeback

Watford var nede med 0-2 i anden halvleg, men de vendte kampen og vandt med 3-2 i forlænget spilletid i FA Cup-semifinalen mod Wolverhampton.

Af Oliver Okstrøm

Watford er i deres første FA Cup-finale siden 1984. Det kom de efter en sejr i semifinalen over Wolverhampton søndag eftermiddag, hvor Premier League-holdet vandt med 3-2 efter forlænget spilletid på Wembley.

Det lignede dog længe, at det skulle være omvendt, da Wolverhampton var foran med 2-1, inden overtiden blev sat i gang. Herefter pegede dommer Michael Oliver på straffesparkspletten, som han tidligere heller ikke har været bange for i eksempelvis kampen mellem Real Madrid og Juventus.

Denne gang blev det set igennem, og dommen stod ved magt. Herefter stod Deeney klar ved pletten og hamrede bolden i mål og udløste den forlængede spilletid.

Forinden Wolverhampton bragt sig foran med både 1-0 og 2-0 i kampen, da Doherty og Jimenez havde scoret for oprykkerholdet, men med reducering af Deulofeu og derefter den sene udligning betød, at Watford tydeligt havde det mentale overtag til den forlængede spilletid.

Her endte det med, at Deulofeu nok engang blev målscorer, da han blev spillet op af Gray, hvorefter han fik drejet bolden i kassen fra en semi-svær vinkel, og så stod der 3-2 til Watford, som fuldførte comebacket i semifinalen.

I finalen skal Watford møde de forsvarende engelske mestre fra Manchester City, som slog Brighton med 1-0 i den anden semifinale.

Superliga

Mere Superliga

Fokus