• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Wayne Rooney drømmer om en fremtid som manager for Everton

Wayne Rooney afslører, at han drømmer om at stå i spidsen for Everton engang ude i fremtiden.

Af Morten Jørgensen

Én af de største fodboldspillere i England gennem de seneste 15 år er nu tilbage, hvor det hele startede. Wayne Rooney vendte i sommer tilbage til Everton, som han forlod til fordel for Manchester United i 2004.

Den engelske angriber, som har spillet 119 landskampe med 53 mål til følge, er kun 32 år, og han har kontrakt med Everton frem til sommeren 2019. Alligevel er han dog begyndt at spekulere på, hvad der skal ske, når karrieren er slut som professionel fodboldspiller.

Ikke overraskende drømmer Rooney om at træde ind i en rolle som træner eller manager – og det må meget gerne være hos Everton.

- Den primære ting, som jeg vil gå efter, er trænergerningen. Jeg vil elske at blive hos Everton i en trænerrolle eller forhåbentlig som manager en dag. Det er noget, jeg vil. Jeg vil forblive involveret, men hvis det ikke er muligt, vil jeg se, hvor mulighederne ligger for mig. Jeg er opsat på at blive manager, fortæller Rooney i et interview med Jamie Carragher til the Telegraph.

Og Rooney, der har været anfører for både Manchester United og det engelske landshold, vil allerede i næste sæson begynde at suge erfaring til sig som træner.

- Fra næste sæson vil jeg lave nogle træningssessioner med U/14-holdet i Everton. Det vil være rart at have alle diplomerne, når jeg stopper, men det handler også om at kunne have chancen for at gå direkte videre med trænergerningen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus