Welbeck blev helten for Arsenal i engelsk topkamp

Danny Welbeck afgjorde den underholdende topkamp mellem Arsenal og Leicester, da han slog til i sidste sekund.

Med en scoring i allersidste sekund lykkedes det Arsenal at vinde 2-1 over Premier Leagues førerhold, Leicester, og dermed bringe sig tilbage i mesterskabskampen.

Allerede fra kampens start kom Arsenal blæsende og havde inden for de første par minutter allerede haft chancer for at bringe sig i front.

Langsomt kom Leicester bedre med i kampen, og så snart Arsenal satsede lidt for meget i offensiven, slog Leicester til hurtigt i den anden ende.

I første halvlegs sidste minut begik Nacho Monreal det første Arsenal-straffespark i 45 kampe, da han fældede Jamie Vardy.

Premier League-topscoreren sparkede selv og bragte iskøligt Leicester i front.

Anden halvleg startede på samme måde som første med et Arsenal-mandskab, der pressede Leicester i bund og kom frem til chancer.

Chancen for at komme tilbage i kampen blev noget lettere, da Leicesters Danny Simpson blev udvist efter to gule kort inden for få minutter.

Arsenal var dermed næsten en halvleg i overtal, og resten af kampen var der nærmest kun tale om spil til ét mål.

I det 70. minut kom den fortjente udligning, da Giroud headede et indlæg fra Bellerin videre til Theo Walcott, som bankede udligningen i nettet.

De sidste tyve minutter bankede Arsenal endnu mere på for at sikre sejren, men Kasper Schmeichel leverede flere fantomredninger.

Til sidst kunne danskeren dog ikke holde bolden ude af nettet, da Danny Welbeck slog til på kampens sidste chance. Til stor begejstring for hjemmeholdets fans.

Med sejren er Arsenal nu kun to point efter Leicester i toppen af Premier League.