2016-01-19 15:03

Arsenal-manageren Arsene Wenger er henrykt over kontraktforlængelsen med Nacho Monreal, som har udviklet sig til en vigtig spiller i klubben, lyder det.

Arsenal og Nacho Monreal indgik tirsdag en ny kontrakt.

Den spanske venstreback kom til Arsenal fra Malaga for tre år siden, hvor han i starten ofte var reserve for engelske Kieran Gibbs. Men Monreal udnyttede senere Gibbs' mange skader og har siddet solidt på pladsen igennem en lang periode nu.

Arsenal-manageren Arsene Wenger mener, at Monreal har gennemgået en fantastisk udvikling og glæder sig over kontraktforlængelsen med spilleren, som alle elsker i klubben.

- Han er en meget vigtig spiller, fordi han kan spille venstreback og midterforsvarer, siger Wenger til Arsenals hjemmeside.

- Hans attitude har i det hele taget været fantastisk hver eneste dag, siden han kom til klubben. Han er 100 procent engageret, og jeg mener også, at han har forbedret sig hele tiden, hvilket han har vist i de store kampe. Alle i Premier League vil sige, at han er blevet en stærk spiller.

- Han er rolig, fokuseret og dedikeret. Han er accepteret og elsket af sine holdkammerater, slutter den franske manager.

Monreals kontrakt stod til at udløbe i 2017, men gælder nu angiveligt til 2019.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?