• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Arsenal er i øjeblikket et stykke fra de Champions League-givende pladser i Premier League, og det bekymrer franskmanden.

Af Kim Damsgaard Pedersen

Arsenal tabte i weekenden en dramatisk kamp på Stamford Brigde mod Chelsea med 2-1, og dermed lagde Rafa Benitez' mandskab yderligere afstand til London-konkurrenterne i toppen af rækken. Faktisk sidder Chelsea lige nu solidt på den tredjeplads, der giver direkte adgang til næste sæsons udgave af Champions League, og samtidig er fjerdepladsen, som sender et engelsk hold i kvalifikationen til turneringen, efterhånden også et stykke væk for Arsenal.

Hele syv point har Arsenal op til Tottenham, som indtager den plads lige nu, og dermed er der en sandsynlighed for, at Arsenals 15-årige periode med Champions League-fodbold kan blive brudt i næste sæson. Situationen bekymrer Arsenal-manager Arsene Wenger.

- I sidste sæson var vi endnu længere bagud og sluttede alligevel som nummer tre, men Chelsea er allerede smuttet et stykke væk i denne sæson. Vores nederlag i søndags har fået store pointmæssige konsekvenser, siger franskmanden.

Wenger er heller ikke i tvivl om, hvor holdets store problemer ligger. Arsenal har nemlig kun taget fem point af 21 mulige mod topholdene i Premier League i denne sæson.

- Vi vinder ikke de store kampe, og det er næsten endnu mere bekymrende, end at vi er bagud på point. Det er ofte sådan, at når man ser forskellen på os i første halvleg og til anden halvleg, så er det næsten ikke til at genkende os. Det er vi nødt til at ændre, siger han.

Arsenal spiller i aften mod West Ham.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020