• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Wenger: Lettet over at Giroud bliver

Olivier Giroud har været sat i forbindelse med både West Ham, Everton og Marseille, men top-angriberen har besluttet sig for at blive hos Arsenal.

Af Oliver Pirchert

I går startede han ude på bænken i 4-3 sejren over Leicester City. Efter 67 minutter blev han indskiftet og kvitterede muligheden med en scoring blot 18 minutter senere. Arsene Wenger glæder sig derfor over, at angriberen vil fortsætte hos Arsenal.

- Jeg vil ikke have ham til at forlade klubben, og til sidst valgte han at blive i klubben. Jeg er klar over, hvor vigtigt det er for ham at spille, siger Arsene Wenger efter gårsdagens sejr.

Den franske angriber blev dog fulgt til bænken, da Alexandre Lacazette fik lov at starte helt fremme for Arsenal. Kun ét enkelt minut skulle Lacazette bruge for at heade Arsenal på 1-0, og af den grund bliver det svært for Olivier Giroud at overtage dén plads.

Arsene Wenger har dog kun ros til overs for sin lykke-indskifter, der også er villig til at fighte for sin plads.

- Ikke bare som spiller betyder han meget. Også som en del af vores gruppe har han stor betydning, og det var en lettelse for mig, at han vil forblive hos os, fortæller den rutinerede træner.

Afslutningsvis fastslog Arsene Wenger, at et muligt Giroud-salg inden d. 31. august ikke kommer på tale.

Superliga

Mere Superliga

Fokus