• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nicolai Dupont

Wenger: Özil kan blive den nye Bergkamp

Arsenal-manageren tror, at Mezut Özil kan blive en klublegende som hollænderen. Men det kræver, at han forlænger sin kontrakt.

Af Nicolai Dupont

Mezut Özil scorede i tirsdagens Champions League-opgør mod Ludogorets et fantastisk mål, der har fået flere fans til at sammenligne ham med klublegenden Dennis Bergkamp.

Bergkamp skiller sig ud fra andre Arsenalspillere i historien på flere parametre. I sine 11 år i klubben vandt han to mesterskaber - et dem uden at tabe en eneste kamp i sæsonen.

Læs også: Wenger om Özil-mål: Jeg tog fejl

Özil har kun været i klubben i fire år. Hvis han skal blive en legende som Bergkamp, så skal han forlænge sin kontrakt, der lige nu udløber i 2017. 

Arsenal-manager Arsene Wenger erkender også, at de to spillere kan sammenlignes. Til Sky Sports spørgsmål om, hvorvidt tyskeren kan blive en legende på lige fod med Bergkamp, sagde Wenger:

- Det tror jeg godt, hvis altså han forpligter sig i klubben.

- Dennis Berkamp forpligtede sig i en lang periode og spillede indtil han var 38. Jeg ønsker, at Özil bliver i 10 år endnu. Men for at blive en legende i klubben, skal du spille der i lang tid, sagde Arsene Wenger.

Özil har indtil videre ikke forlænget kontrakten med Londonklubben. Både han og Alexis Sanchez er dog igang med forhandlinger i klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus