• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Wenger roser Giroud med store ord

Foto: Getty Images

- Selv med al den spekulation er han fuldt fokuseret på at gøre sit arbejde, lyder det fra Wenger. Alligevel på Giroud nok indse, at han nu bliver andetvalg til angrebet.

Af Oliver Okstrøm

Arsenal har i denne sommer hentet den franske angriber Alexandre Lacazette til klubben, som giver en smule overskud på angrebsfronten, hvor klubben også råder over Olivier Giroud. Her har sidstnævnte været sat i forbindelse med West Ham, men det er altså ikke blevet til noget.

Det er noget, som Arsenal-manager Arsene Wenger ved et pressemøde på Arsenals Australien-tour blev spurgt til. Det skriver Arsenals egen hjemmeside.

- Der har været en del spekulation, og jeg har sagt mange gange, at jeg har stor respekt for Olivier Giroud for den mand, han er. Og den måde, som han elsker klubben på. Selv med al den spekulation er han fuldt fokuseret på at gøre sit arbejde. Jeg har hele tiden sagt, at jeg forventer, at han bliver, lød det fra Wenger.

Han understregede dog i samme forbindelse, at det er Lacazette, der er tiltænkt, at skulle spille pladsen som angriber, og at han kan spille i flere forskellige systemer. Særligt i en 4-4-2, hvor de to franskmænd kan spille sammen.

I sidste sæson scorede Alexandre Lacazette 28 gange i den franske liga for Lyon.

Superliga

Mere Superliga

Fokus