2016-01-30 19:01

Alexis Sanchez startede inde for Arsenal for første gang i to måneder, og takkede med en rolle som matchvinder mod Burnley.

Der gik et gys gennem Arsenal, da Alexis Sanchez tilbage i november pådrog sig en skade. En pause på to måneder var den barske melding fra London, hvor manager Arsene Wenger tidligere havde været bekymret over de mange kampe til den chilenske profil. Lørdag var han dog omsider tilbage fra start, da Arsenal i FA Cuppen besejrede Burnley med 2-1. 

Her blev Alexis endda matchvinder, og det glæder manager Arsene Wenger. Han mener, at pausen har været god for den offensive storprofil: 

- Alexis har fået en lang pause nu. Det er sandt, at da han blev skadet, kunne man se tegn på overbelastning. Jeg tror, at to måneder har været en glimrende vinterpause for ham. Jeg var ikke så nervøs omkring hans form. Han gjorde det flot, og det kunne man tydeligt se på banen, siger Arsene Wenger til Goal.com efter kampen og fortsætter: 

- Han startede kampen en smule forsigtigt. Han spillede sikkert, men som kampen gik, var der mere plads til at udfordre og prøve nye ting af. Der var nogle gode skud på mål, og arbejdsindsatsen var helt fænomenal, udtaler Wenger. 

I lørdagens opgør mod Burnley blev den første Arsenal-scoring sat ind af Calum Chambers. Sam Vokes scorede for gæsterne. 

SENESTE NYT...
OP | NED