• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Michel Wikkelsø Davidsen

Wenger vil ikke betale prisen for Draxler

Wenger vil ikke betale prisen for Draxler
Illustration

Arsenal bestyrelsen har givet grønt lyd, men Arsene Wenger mener, at prisen på Schalke-talentet er for høj.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Julian Draxler har været Arsenals absolutte førsteprioritet i januars transfervindue. Det unge tyske stjerneskud er blevet jagtet af Arsene Wenger, men Schalkes pris på 335 millioner kroner er for meget for den franske manager.

Der er stadig gang i forhandlingerne mellem de to klubber, skriver The Mirror, men på trods af Arsenal-bestyrelsens 'go', så er Arsene Wenger lige nu mere til 'no'. Wenger vil have Draxler, men ikke til overpris, og derfor er det usandsynligt, at en handel når at gå igennem inden aftenens transferdeadline.

Derfor er Arsene Wenger begyndt at kigge på alternativer. Blandt disse skulle ifølge avisen være Barcelonas Christian Tello og Real Madrids Alvaro Morata på leje, så man til sommer kan smide den store sum for en stjerne. Eventuelt Draxler, der dog til den tid også forventes at være et emne for Real Madrid blandt andre.

En sidste mulighed for Arsenal er også den tyske veteranangriber Miroslav Klose, som Wenger kunne være interesseret i at leje i Lazio. I så fald er der mere konkurrence til danske Nicklas Bendtner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus