West Ham comeback-sejrede på 13 gyldne minutter

13 minutter var nok for West Ham, der fik vendt 2-0 til 3-2 på 13 minutter.

West Ham lå meget overraskende før mødet med Everton på Goodison Park lørdag eftermiddag på en flot sjetteplads med ét point op til Manchester City på fjerdepladsen.

Derfor var lørdagens kamp mod Everton utroligt vigtig.

Det startede dog ikke så godt for the Hammers, da Romelu Lukaku allerede efter 13 minutter kunne sende the Toffees i front. Det skete, da Bryan Oviedo fandt den store belgier, der sendte bolden ind bag Adrián i West Ham-målet.

West Ham fik dog en god mulighed for at komme tilbage i kampen, da Kevin Mirallas efter 34 minutter fik sit andet gule kort, og blev sendt tidligt i bad af kampens dommer Anthony Taylor. Et par minutter senere fik Emmanuel Emenike en kæmpe chance, da nigerianeren modtog en glimrende aflevering i straffesparksfeltet, men skuddet blev reddet meget flot at Joel Robles.

10 minutter inde i anden halvleg blev ondt værre for West Ham, da Romelu Lukaku fandt Aaron Lennon, som kunne gøre det til 2-0.

Blot 10 minutter senere fik Everton en gylden chance for at lukke kampen fuldstændigt, da Alex Song meget dumt begik straffespark. Det straffespark skulle kampens første målscorer Romelu Lukaku tage sig af, men det gjorde han ikke særligt godt - Adrián reddede nemlig det dårlige skud.

Som så mange gange før bliver man straffet, når man ikke scorer på sine chancer. Mark Noble fandt efter 78 minutter utroligt formstærke Michail Antonio, der igen igen kunne score. Tre minutter senere blev det endnu bedre for the Hammers, da Diafra Sakho udlignede til 2-2, hvorfor Slaven Bilic' mandskab havde en gylden chance for at vinde kampen med 10 minutter igen.

Forløsningen kom for the Hammers, da Dimitri Payet blev fundet fantastisk flot af Diafra Sakho, og den franske magiker kunne nemt prikke bolden i kassen til 3-2.

Andetsteds tog Swansea imod formsvage Norwich, der blev skubbet endu længere ned under nedrykningsstregen, da Gylfi Sigurdsson blev matchvinder for the Swans, der på grund af sygdom var uden manager Francesco Guidolin.