2016-03-21 14:16
Foto: Jon Super/Polfoto

Edin Dzeko står højt på West Hams ønskeseddel, skulle de formå at kvalificere sig til Champions League i denne sæson.

Champions League-kvalifikation er inden for rækkevidde hos West Ham, der i øjeblikket indtager Premier Leagues fjerdeplads. Skulle det ske, at London-klubben, der til sommer rykker ind på deres nye stadion, det Olympiske Stadion i London, formår at rykke den ene placering op, så skal der også indhentes kvalitet til verdens bedste klubturnering. 

Ifølge Brentwood Gazette, så er West Ham derfor allerede i gang med planlægningen for den nye sæson og har derfor blik på eventuelle transferemner. 

En af de spillere, der angiveligt er højt på ønskesedlen hos Slaven Bilic er den tidligere Manchester City-angriber Edin Dzeko. 

I sommer skiftede han tilværelsen på Etihad ud med det Olympiske Stadion i Rom og AS Roma, men kun en sæson senere, kan bosnieren komme til at prøve kræfter med et af de nyeste olympiske stadions i verden, hvis et skifte til West Ham ender med at gå igennem. 

Angiveligt er West Ham villige til at smide omkring 200 millioner kroner på bordet for den tidligere Wolfsburg-angriber, der har scoret 50 mål i 130 Premier League-kampe. 

SENESTE NYT...
OP | NED