West Ham sendte Liverpool ud i pokalmørket efter forlænget spilletid

West Ham er videre i FA Cuppen, da de tirsdag vandt 2-1 over Liverpool efter forlænget spilletid.

Liverpool er færdig i dette års FA Cup, efter de fik en scoring imod sig i allersidste sekund af den forlængede spilletid.

Dermed sluttede West Ham på samme måde, som de startede kampen. Ved at være bedst.

Både stolpen og Mignolet stod flere gange i vejen for West Ham i første halvleg, men i halvlegens sidste minut lykkedes det Michail Antonio at sparke sit hold i front.

Føringen holdt dog kun i få minutter. Kort inde i anden halvleg leverede Coutinho en fræk frisparksscoring, da han sparkede bolden under en hoppende West Ham-mur.

Resten af anden halvleg bød på chancer i begge ender, men ingen af holdene formåede at score yderligere i kampen.

Dermed skulle holdene ud i forlænget spilletid, hvor det chancerige kampbillede fortsatte.

I lang tid lignede det, at pokalopgøret skulle ud i straffesparkskonkurrence. Blandt andet fordi Liverpools Christian Benteke leverede den ene fæle afbrænder efter den anden.

Men ligesom i første halvleg slog West Ham til i allersidste minut. I det der lignede kampens sidste chance fik West Ham et frispark i nærheden af Liverpools felt.

Angelo Ogbonna kom højest på indlægget, headede bolden ind bag Mignolet og sendte dermed West Ham videre i FA Cuppen, hvor de skal møde Blackburn.