• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

West Ham slår klubrekord: Henter fransk talent i Toulouse

Foto: West Ham United

21-årige Issa Diop skal fremover tørne ud for West Ham United i Premier League. Han er den dyreste, West Ham nogensinde har købt.

Af Oliver Pirchert

Det er tid til at skifte Frankrig ud med England for 21-årige Issa Diop, der netop er blevet præsenteret som ny spiller for West Ham United.

Franskmanden, som i den seneste sæson var anfører for Toulouse, har skrevet under på en fem-årig kontrakt, oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Jeg er en meget ambitiøs spiller, og West Ham er en meget ambitiøs klub, som man kan se med ansættelsen af den nye træner (Manuel Pellegrini, red.). Jeg håber, jeg kan hjælpe holdet med at vinde mange kampe og gøre fansene glade, fortæller Issa Diop til whufc.com

West Ham United var dog ikke den eneste klub, der stod klar til at hente forsvarsspilleren.

- Der var mange andre store klubber, som var interesseret i Issa, og vi er taknemmelige for, at han valgte os. Vi ser frem til, at han forhåbentlig gør en stor forskel for os i næste sæson, siger West Hams nye sportsdirektør, Mario Husillos.

Premier League-klubben bekræfter desuden, at købet af Issa Diop er det dyreste indkøb for West Ham nogensinde. Hvor stort beløbet er, oplyses ikke.

Superliga

Mere Superliga

Fokus