• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Wolverhampton måtte nøjes med et point mod Leicester

Foto: Getty Images

Det endte med en pointdeling, da Wolverhampton tog imod Leicester.

Af Victor Risager

Wolverhampton tog imod Leicester City på hjemmebanen Molineaux fredag aften, og her sluttede det, som det begyndte – uden mål og uden vinder.

Wolverhampton fik imidlertid sendt bolden forbi Kasper Schmeichel i Leicester-målet en enkelt gang i første halvleg, da Willy Boly sparkede bolden over stregen efter et hjørnespark. Målet blev dog annulleret for offside, efter at VAR havde tjekket scoringen.

Se situationen i videoen øverst i artiklen. 

Og det er ikke første gang i denne sæson, at Boly får annulleret et mål mod Leicester. Da de to mandskaber mødtes tidligere på sæsonen, sendte Boly også bolden i mål, men dengang blev målet også annulleret af VAR. Dengang sluttede det også uden scoringer.

I jagten på et sejr sendte Wolverhampton hurtigløberen Adama Traore i aktion i midten af anden halvleg, og værternes Raul Jimenez havde flere store chancer i slutningen.

Leicester blev ellers reduceret til ti mand kort før tid, da Hamza Choudhury blev udvist, men Wolverhampton udnyttede ikke overtallet og måtte nøjes med et enkelt point.

Leicester er fortsat på tredjepldasen i Premier League, mens Wolverhampton kravler op på en midlertidig syvendeplads i rækken. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus