• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Wolves overrasker stort ude mod Manchester City

Foto: Getty Images

Wolves chokerede på Etihad, da de tog en 2-0 sejr ude mod Manchester City, der dermed er otte point fra Liverpool i toppen af Premier League.

Af plbold.dk

Liverpool havde endnu engang lagt et ekstra pres på Manchester Citys skuldre ved at vinde 2-1 hjemme mod Leicester lørdag – dermed var Manchester City otte point efter Liverpool i Premier League før Manchester Citys opgør mod Wolves søndag.

Manchester City skulle dermed vinde, hvis Liverpool ikke skulle løbe fra dem i toppen, især med henblik på sidste sæson, hvor Liverpool – ligesom Manchester City - ikke tabte mange point i sæsonen.

Manchester Citys modstander, Wolves, havde fået en lunken start på sæsonen, hvor de i sidste runde fik deres første Premier League-sejr i sæsonen med 2-0 mod Watford. Wolves var ellers sidste sæsons store positive overraskelse.

De første 15 minutter af opgøret forløb meget lige, men herefter begyndte Manchester City at dominere på bolden.

Den største chance i en ellers kedelig første halvleg blev da også skabt af Manchester City, men de skabte den for Wolves, da Mahrez tabte bolden, og Fernandinho var nødt til at redde sin holdkammerats ære. Første halvleg sluttede dermed uden mål.

Læs også:Solskjær holder syv startere i Manchester

En skuffende første halvleg for de forsvarende mestre, og det var forventet, at de ville komme ud til anden halvleg med et helt andet udtryk.

Manchester City startede også med at dominere anden halvleg på bolden, og de havde også de fleste muligheder.

Manchester Citys hjemmepublikum på Etihad fik sig dog et gedigent chok, da Wolves bragte sig foran med 10 minutter tilbage af opgøret.

På en omstilling sætter Raul Jimenez tempo fra egen banehalvdel, dribler Otamendi og sætter Adama Traore op til scoring, og han svigtede ikke alene med Ederson.

Wolves var på vej til at tage en stor skalp ude mod City, og Manchester City var på vej til at give Liverpool endnu en gave i kampen om det engelske mesterskab.

Læs også:Lørdagens rygtebørs opdateret: Barcelona vil bytte Griezmann for Neymar

Manchester City var pisket frem på banen til de sidste 10 minutter, men de formåede ikke at få udlignet Wolves’ sene føringsmål. Derimod var det Wolves, der formåede at lukke kampen til allersidst. 

Adama Traore blev dobbelt målscorer, da han scorede til slutresultatet 2-0 fire minutter inde i overtiden. 

Manchester City beholder andenpladsen i Premier League, men er nu hele otte point efter Liverpool efter otte kampe af denne sæsons Premier League. Wolves rykker op på 11. pladsen, men de kan dog stadig nå at blive overhalet af Manchester United, der spiller søndagens sene kamp mod Newcastle.

Læs også:Reddet i overtiden: Straffespark sikrede Liverpool-sejr over Leicester

Læs også:UEFA sigter Liverpool for baneinvasion

Læs også:Beskyldt for at hacke City: Nu risikerer Liverpool at blive straffet

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.