• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Wolves’ succestræner snakker ikke kontrakt med klubben

Foto: Getty Images

Nuno Espirito Santos kontrakt med Wolverhampton udløber i sommeren 2021, og hidtil har der ikke været dialog om en ny kontrakt.

Af Victor Risager

Wolverhampton har haft et par flotte sæsoner, siden Nuno Espirito Santo overtog cheftrænertjansen i klubben i sommeren 2017.

I sin første sæson førte han klubben til oprykning fra Championship til Premier League, og i deres første sæson i Premier League sluttede de på en flot syvendeplads. Igen i denne sæson er Wolverhampton på vej mod en god placering i Premier League, og de er aktuelt nummer ni.

Det kan imidlertid også være en af klubbens sidste sæsoner med Nuno Espirito Santo som cheftræner. Portugiserens kontrakt udløber i sommeren 2021, og hidtil har portugiseren heller ikke snakket om en ny kontrakt med klubben. Det fortæller han til Sky Sports.

- Jeg har ikke fået et tilbud. Jeg har et år tilbage, og jeg tænker ikke på det. Vi får se, men jeg er kun fokuseret på i morgen (fredagens kamp mod Leicester City, red.). Vi har endnu et år tilbage på kontrakten. Vi underskrev den og er forpligtet til den, siger Nuno og tilføjer:

- Wolves-fans kan tage det roligt - dette er min besættelse hver dag. Wolves er min besættelse, det er mit liv. Jeg tænker ikke på noget andet. Jeg taler med dig, men jeg tænker på kampen.

De imponerende resultater, Nuno har leveret i Wolverhampton, er utvivlsomt blevet bemærket i større klubber, og det er ikke utænkeligt, at flere klubber vil forsøge at lokke ham væk fra Wolverhampton.

Superliga

Mere Superliga

Fokus