• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Zanka overvejer tilbud fra tyrkisk topklub

Det kan ende med, at de tyrkiske vicemestre fra Istanbul Basaksehir køber Mathias Zanka Jørgensen fra Huddersfield for omkring 15 millioner kroner.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Mathias 'Zanka' Jørgensen har i månedsvis lignet en spiller, der var på vej væk fra engelske Huddersfield, da han tilsyneladende ikke er faldet i klubbens manager Jan Siewerts smag.

Men nu skulle der være en afgørelse på vej for midterforsvareren. Det skriver Ekstra Bladet.

Her bliver det berettet, at den tyrkiske hovedstadsklub Istanbul Basaksehir skulle været ret interesserede i danskeren, og man har budt omkring 15 millioner kroner for Zanka, der har kontraktudløb om et år.

I den seneste sæson var netop Istanbul Basaksehir tæt på at vinde det tyrkiske mesterskab, men i slutningen af sæsonen endte det alligevel med at det blev Galatasaray, der løb med det tyrkiske mesterskab.

For tiden bliver tilbuddet fra tyrkerne angiveligt overvejet af både Huddersfield og Mathias Zanka Jørgensen, men der skulle altså være en beslutning lige om hjørnet fra parterne, så der kan sættes et punktum for danskeren i klubben.

Huddersfield rykkede i den seneste sæson ud af Premier League efter et år, hvor det blot blev til 16 point i 38 kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus