Zlatan & Co. sendte Chelsea ud af Champions League

Adrien Rabiot og Zlatan Ibrahimovic stod for scoringer, da PSG i aftes sendte Chelsea ud af Champions League efter en samlet sejr på 4-2.

Chelsea skulle vinde i aften, hvis de skulle have forhåbninger om videre avancement i Champions League, da de tabte første opgør i den fransk hovedstad med 1-2.

Det blev bestemt ikke en kedelig kamp på Stamford Bridge i aftes, og der skulle ikke gå mange minutter før kampens første store chance kom.

Diego Costa blev sendt i dybden, men PSG-keeper Kevin Trapp reddede spanierens forsøg, og få minutter senere fik Angel Di Maria en god mulighed, men han måtte se sin afslutning bliver blokeret.

Minuttet efter fik Zlatan Ibrahimovic bolden i nettet, men svenskerens mål blev annulleret, da linjevogteren vinkede for offside. Ti minutter senere fik franskmændene igen bolden ind bag Thibaut Courtois, og denne gang blev det ikke annulleret. Zlatan Ibrahimovic blev sendt i dybden, og han lagde et fladt indlæg ind til Adrien Rabiot, der prikkede bolden i kassen.

Hiddinks tropper kom dog tilbage i kampen efter en lille halv times spil. Pedro kombinerede med Willian, der sendte bolden videre til Diego Costa, og efter et par flotte driblinger gjorde han det til 1-1, som blev resultatet til halvleg.

Chelsea skulle dermed jagte en scoring i anden halvleg, hvis de som minimum skulle ud i forlænget spilletid.

I det 65. minut fik værterne en god dobbeltchance, men Kevin Trapp viste gode reflekser. Først afviste han Willians skud lige uden for feltet, og derefter måtte Eden Hazard se sin afslutning blive reddet.

To minutter senere blev kampen lukket. Angel Di Maria blev sendt i dybden efter en fantastisk aflevering af Thiago Motta, og argentineren lagde den til rette for Zlatan Ibrahimovic, der gjorde det til 2-1 i PSGs favør.

Dermed skulle Chelsea op og score tre mål, men det blev ikke til flere mål på Stamford Bridge, og dermed blev det endestationen for Guus Hiddink & Co.