• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Zlatan: Pogba bliver endnu bedre

Zlatan Ibrahimovic tror på, at Paul Pogba blive en endnu bedre spiller i fremtiden.

Af Benjamin Lillelund

Manchester United kunne i sin tid ikke bruge Paul Pogba, men i Juventus fik franskmanden sit helt store gennembrud, hvilket førte til et skifte tilbage til den engelske storklub.

Her er Pogba dog igen blevet kritiseret stort for ikke at få det optimale ud af sit niveau, men til VM viste han sig som en af Frankrigs bedst spillende og vigtigste spillere.

Zlatan Ibrahimovic vurderer endda, at han kan øge sit niveau og blive en endnu vigtigere spiller for manager José Mourinho.

- Han er ung. Han vandt VM, har spillet Champions League-finale, Europa League-finale, EM-finale og har vundet mange titler med Juventus. Hvad behøver man mere at sige? Man skal bare nyde kampene, og jeg ved, han bliver endnu bedre, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge goal.com.

- Jeg spillede med ham i to år, og jeg ved, at folk kan lide at dele deres meninger, hvilket de har ret til. De dømmer, men jeg synes, resultatet taler for sig selv. Man behøver ikke at svare igen med ord, men kan også svare med fødderne og gøre det, man er god til.

I sidste sæson spillede Paul Pogba 37 kampe med seks mål og 12 assists til følge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus