• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Zlatan tilbage på træningsbanen

Foto: Laurence Griffiths/GettyImages

Den svenske angriber er tilbage på træningsbanen med holdkammeraterne efter en længere skadespause.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Zlatan Ibrahimovic blev i Europa League-kampen mod Anderlecht i april alvorlig knæskadet, og i første omgang så ud til at ende hans karriere, men sådan skulle det ikke gå.

Selvom den svenske angriber havde kontraktudløb i sommer, så valgte den engelske klub at forlænge med ham, og nu nærmer han sig samtidig et comeback. Således er Zlatan tilbage på træningsbanen sammen med holdkammeraterne, hvor han har trænet med op til Champions League-kampen mod Benfica onsdag aften.

Den stærke angriber har angiveligt trænet med holdet i 20-25 minutter i hver træning, og ifølge engelske medier er han tæt på 100 procent.

Selvom den 36-årige angriber er ved at være klar fra sin skade, så forventes det ikke, at han kommer til at spille en rolle for Manchester United før i slutningen af året - måske først i det nye år.

Manchester United-træneren, Jose Mourinho, har tidligere gjort det klart, at Zlatan Ibrahimovic kommer til at spille en rolle i denne sæson, men at han ønsker den svenske angriber helt fit, inden han får spilletid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus