Zohore blev sen matchvinder for Cardiff

Kenneth Zohore blev kampens enlige målscorer, da Cardiff besejrede Bristol City.

Cardiff er blandt favoritterne i den næstebedste engelske række, The Championship, til at sikre sig en billet til Premier League i den næste sæson.

Søndag havde de dog svært ved at besejre Bristol City, der befinder sig på sjette plads i tabellen, og dermed også er med i kampen om oprykning.

Danske Kenneth Zohore startede ude for hjemmeholdet, men blev skiftet ind i pausen og med otte minutter igen scorede han så det forløsende mål, der sikrede Cardiff en vigtig 1-0 sejr.

Med sejren bevarer Cardiff deres andenplads i tabellen. De er nu seks point efter Wolverhampton på førstepladsen.