• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Agent: Barcelona ville have fingrene i Skrtel

Foto: Getty Images

I januar havde Martin Skrtel muligheden for at skifte til Barcelona, men ifølge slovakkens agent ønskede forsvarsspilleren ikke en reserverolle.

Af Morten Jørgensen

Martin Skrtel huskes først og fremmest for sine år i Liverpool, hvor han ikke altid slap lige heldigt fra sine kampe for den engelske storklub. Opholdet i Premier League-klubben er formentlig højdepunktet i hans karriere, men i januar kunne han være endt i en endnu større klub.

Der var rygter om, at Barcelona jagtede den slovakiske forsvarsspiller som backup, og det bliver nu bekræftet af Martin Skrtels agent.

- Barcelona insisterede på at skrive kontrakt med Skrtel sidste måned, fordi de havde brug for et alternativ. De ønskede én, der kunne være backup for Gerard Pique og Samuel Umtiti, men Martin ville ikke være i den position, fortæller Mithat Halis til Diario AS ifølge football-espana.net.

Martin Skrtel har siden 2016 spillet for Fenerbahce, og her er han glad for at være.

-Jeg synes, han er en bedre forsvarsspiller end Clement Lenglet, men Martin er glad i Istanbul og i Fenerbahce. Han har en vigtig rolle i klubben. Han vil foretrække at være nøglespiller på førsteholdet i stedet for at være udskifter i Barcelona.

34-årige Martin Skrtel har kontraktudløb til sommer, og Barcelona endte i stedet med at hente Jeison Murillo til det centrale forsvar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus