• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Agent: Simon Kjær er åben for Sevilla-exit

Simon Kjærs agent, Mikkel Beck, har meddelt Sevilla, at forsvareren ikke ønsker en sæson med rotation, og derfor er han også klar til at forlade klubben.

Af Sylvester Guldberg Røn

I sommeren 2017 forlod anføreren for det danske landshold, Simon Kjær, Tyrkiet og Fenerbache og skiftede det ud med Spanien og Sevilla. Selvom han har været fast mand, når han har været kampklar, så spillede han kun fire ud af de sidste 11 kampe i sidste sæson. 

Nu har Sevilla fået ny manager i form af den tidligere Spanien- og Real Madrid-manager Julen Lopetegui, og Simon Kjærs agent har været klar i spyttet overfor den nye træner. Landsholdsanføreren vil nemlig spille hver gang.

- Det store spørgsmålstegn er, at jeg efter en snak med sportsdirektør Monchi har gjort det klart, at Simon ikke er interesseret i en sæson med rotation.

- Simon er på toppen af sin karriere og har udviklet sig til en midterforsvarer i verdensklasse, sådan som alle jo så ved VM. Så han skal ikke sidde udenfor hver anden eller hver tredje kamp og have ødelagt sin rytme, sådan som han gjorde de sidste par måneder under den midlertidige træner Caparros efter en ellers fremragende personlig sæson, siger agent Mikkel Beck til Ekstra Bladet

Mikkel Beck fortæller således, at Sevilla er åbne for at sælge halvdelen af truppen, og at Beck og Kjær vil kigge på tilbuddene, hvis Sevilla accepterer sådan et. Mikkel Beck understreger dog, at Kjær har to år tilbage af sin kontrakt, og at han og familien er glade i Sevilla. 

Simon Kjær spillede 37 kampe på tværs af alle turneringer i sidste sæson for Sevilla. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.