• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Ancelotti stikker til sin store rival

Ancelotti stikker til sin store rival
Illustration

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti ville slet ikke straffe Gerard Pique, som nogle mener, FC Barcelona-manager Luis Enrique gør.

Af Kenneth Jensen

Forsvarsspiller Gerard Pique er røget ud i kulden i FC Barcelona, hvor træner og klublegende Luis Enrique har valgt at straffe den spanske landsholdsspiller for at benytte sin mobiltelefon, mens han var at finde på bænken under en kamp. Pique modtog en hel del kritik efter sin kamp i El Clasico og var således at finde på bænken i den efterfølgende kamp, hvor man så ham benytte sin mobiltelefon.

Det gad træner Luis Enrique, der blev udnævt i sommer, ikke se på, så Gerard Pique har ikke spillet siden for FC Barcelona. Godt nok er den officielle udmelding, at der ikke er en rift mellem træner og spiller, men det virker, som om Barca-træneren straffer Pique for sine aktioner, for han har i hvert fald ikke spillet siden.

Læs også: Tidligere præsident: Barcelona og United var enige om Ronaldo

Hos konkurrenten fra Real Madrid har man også bemærket, at Gerard Pique ikke spiller. Men manager Carlo Ancelotti mener ikke, at Luis Enrique har taget den rigtige tilgang til situationen.

- Jeg ville ikke straffe en spiller for brug af mobiltelefon, mens han sad på bænken. Jeg tror på disciplin, men jeg mener, der er ting, som ikke behøver straffes, men i stedet skal fortælles og forklares til spilleren. Spillere er intelligente mennesker, så jeg tror måske ikke, Pique er ude af holdet af den grund, siger Carlo Ancelotti til Onda Cero.

Real Madrid fører den spanske La Liga foran netop FC Barcelona. Forspringet er på to point.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus