Aritz Aduriz gav Valencia fjerde nederlag i streg

To kasser fra Aritz Aduriz gav Valencia klubbens fjerde nederlag i træk.

Valencia har minsandten ikke fået nogen god start på sæsonen i den spanske La Liga. Søndag eftermiddag led man nemlig det fjerde nederlag på stribe efter to kasser fra Aritz Aduriz gav Paco Ayestaran og co. et 2-1-nederlag på San Mamés.

Det startede ellers utroligt glimrende for los Che. Allerede efter to minutter var de nemlig foran. Her var det midtbanemanden Alvaro Medran, der udplacerede Bilbao-keeper Kepa Arrizabalaga efter flot oplæg fra Nani.

Men så smuldrede det atter for Valencia.

20 minutter efter Medrans 1-0-kasse var der nemlig udlignet. Her var det Benats millimeterpræcise indlæg, der fandt Aritz Aduriz, der med et flot hovedstød sendte bolden ind i kassen bag Diego Alves til 1-1.

Samme duo - Benat og Aduriz - var ikke færdige endnu. Fire minutter før pausen gjorde Aduriz det nemlig til 2-1 - igen på oplæg fra Benat.

Den 2-1-stilling endte med at holde indtil dommerens slutfløjt, og det resultat placerer Valencia allersidst i La Liga - med 0 point efter fire kampe.