Athletic Bilbao og Wass-løse fra Celta Vigo videre i pokalen

Daniel Wass var ikke med, da Celta Vigo sikrede sig avancement i pokalen onsdag aften. Også Athletic Bilbao gik videre til kvartfinalerne.

Onsdag aften bestod af fire 1/8-finaler i den spanske Copa del Rey, og to af dem gik igang klokken 20:30. Alle kampene var andet opgør ud af to, og dermed den afgørende.

Daniel Wass' Celta Vigo mødte Cadiz, men danskeren var ikke med for hjemmeholdet, der vandt første opgør med 3-0. Dermed var der ikke meget spænding i den kamp, da svenske John Guidetti i første halvleg scorede til 1-0 på straffespark. I anden halvleg blev den også 2-0, hvilket blev kampens resultatl, og dermed gik Vigo videre med samlet 5-0.

Anderledes spændende var det på El Madrigal, hvor Atheltic Bilbao mødte Villarreal. I første kamp havde de to hold spillet 2-3, og derfor skulle Villarreal til angreb, hvis de skulle videre.

Derfor var publikum mere opgivende, da Inaki Williams scorede til 1-0 for Bilbao efter 21 minutter, da det betød, at Villarreal skulle op og score to mål for at sikre sig avancement. Det skete ikke, og dermed var det Bilbao, der gik videre til kvartfinalerne med en samlet sejr på 4-2.