• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Atlético Madrid-direktør: Griezmann skal til Barcelona

Foto: Getty Images

Atlético Madrids direktør har så godt som bekræftet, at Antoine Griezmann skifter til Barcelona.

Af Morten Jørgensen

I sidste måned kunne Atlético Madrid annoncere, at Antoine Griezmann ville finde sig en ny klub i sommerens transfervindue, og selvom franskmanden har udtalt, at han ved, hvor han skal spille, er der endnu ingen officielle udmeldinger om hans fremtid.

Rygterne har især sat ham i forbindelse med Barcelona, og nu fortæller Atlético Madrids direktør, at det også bliver den spanske storklub, som snupper den franske landsholdsstjerne.

- Jeg er meget tydelig omkring, hvor han kommer til at spille. Det har stået klart siden marts, at det er i Barcelona, lyder det fra Gil Marín til den spanske avis, Sport.

Antoine Griezmann bliver sandsynligvis en rigtig dyr herre for Barcelona, der kan blive nødt til at indfri franskmandens frikøbsklausul for at gennemføre en handel. Frikøbsklausulen lyder på omtrent 900 millioner kroner.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.