• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Atletico Madrid er trætte af Barca: De viser enorm mangel på respekt

Foto: Getty Images

FC Barcelonas jagt på Antoine Griezmann får nu Atletico Madrid til at sige, at nok er nok.

Af Victor Risager

I flere måneder har Antoine Griezmann været meldt på vej fra Atletico Madrid til FC Barcelona, og de rygter er ikke ligefrem stilnet af på det seneste.

Forleden bekræftede FC Barcelonas klubpræsident Josep Maria Bartomeu, at han har mødtes med den franske superstjerne, Luis Suarez har også givet udtryk for, at en handel er sikker, og senest har catalanerne efter sigende fortalt Atletico Madrid, at de agter at indløse Griezmanns frikøbsklausul til sommer.

De udtalelser er dog ikke faldet i god jord i hovedstaden, og i en pressemeddelelse har Atletico Madrids direktør, Miguel Angel Gil Marin, gjort det klart, at de ikke er tilfredse med FC Barcelonas opførsel.

- Vi er trætte af FC Barcelonas attitude. At en præsident og en spiller taler sådan, som de har gjort angående en spiller, der er på kontrakt, og hans fremtid, og at de gør det få dage inden en europæisk finale, viser en enorm mangel på respekt overfor Atletico Madrid og klubbens fans, lyder det fra Gil Marin.

- Atleticos ståsted er meget klart, og vi har gjort det klart flere gange. Ikke én gang har vi forhandlet om Griezmann, og vi har ingen intentioner om at gøre det. For et par måneder siden fortalte jeg personligt til Bartomeu, at vores spiller ikke er til salg, og at vi ikke har tænkt os at sælge ham.

- Nok er nok. Jeg håber, at denne meddelelse gør, som jeg håber, og at os Atletico-fans kan nyde dette øjeblik og forberede på en finale, som vi burde.

Atletico Madrid skal spille Europa League-finale mod Marseille på onsdag i næste uge.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.