• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Atletico Madrid-keeper om stor udskiftning: Det bliver godt

Foto: Getty Images

Jan Oblak er optimistisk på Atletico Madrids vegne, selvom holdet har sagt farvel til en lang række profiler denne sommer.

Af Victor Risager

Atletico Madrid har haft en travl sommer på transfermarkedet, hvor de blandt andet har solgt profiler som Antoine Griezmann, Rodri og Diego Godin, mens Joao Felix, Marcos Llorente og Kieran Trippier er kommet til.

Men på trods af at de har solgt så mange profiler, skal de nok kunne stille et konkurrencedygtigt hold. Det er keeperen Jan Oblak overbevist om.

- Det er ikke let at se vigtige spillere forlade klubben, men sådan er livet. Nogle rejser, andre ankommer. Men når man taler med folk i klubben, bliver man beroliget. I øjeblikket er jeg meget tilfreds med, hvordan tingene går. Det er ikke let at skifte så mange vigtige spillere, men ved hjælp af dem, der ankommer, er jeg sikker på, at vi kan opbygge et stærkt, konkurrencedygtigt hold. Jeg er overbevist om, at det bliver godt, fortæller Jan Oblak til Marca.

Jan Oblak selv er en af de helt store profiler på Atletico Madrid og bliver ofte nævnt som en af verdens bedste målmænd. Det glæder ham, men han har ikke ramt sit topniveau endnu, mener han.

- Det er en stor kompliment, og man arbejder hele livet for at blive det. Det er godt. Alle har deres yndlingsspiller, men jo flere mennesker, der siger det, jo bedre har man det. Hver dag skal man blive bedre, og jeg har ikke nået mit topniveau endnu, fortæller den slovenske keeper.

Atletico Madrid sluttede i sidste sæson på andenpladsen i La Liga, mens de røg ud i ottendedelsfinalerne af Champions League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus