Atlético Madrid sejrede i underholdende topkamp mod Valencia

Atlético Madrid tog en sejr på hjemmebane mod Valencia, hvor Angel Correra blev matchvinder.

Siden januar har Àlvaro Morata været udlejet til Atlético Madrid, og den spanske angriber har gjort det ganske godt, og han fik scoret allerede efter ni minutter i hjemmekampen mod Valencia, da han satte tåen på et indlæg af Juanfran.

Valencia, der havde Daniel Wass med fra start på højre back, fik dog udlignet efter 36 minutter, hvor den tidligere Atlético Madrid-spiller Kevin Gameiro afsluttede et flot opspil, hvor Santi Mina tørrede et par modstandere med nogle fikse driblinger.

Blot fire minutter efter pausen var Atlético Madrids helt store stjerne Antoine Griezmann på spil, da han headede et indlæg fra Thomas Lemar i netmaskerne.

Der var mere i posen for Valencia, og med 13 minutter tilbage fik Dani Parejo udlignet til 2-2 på et straffespark, men blot fire minutter senere kom Atlético Madrid atter i front, da Angel Correa scorede efter oplæg af Thomas Partey.

Herefter kunne Atlético Madrid køre sejren i land, og dermed er fortsat en anelse spænding i den absolutte top af ligaen.

Et nederlag til Atlético Madrid havde sendt mesterskabet til Barcelona, men nu er der ni point, der adskiller de to klubber i toppen af La Liga med fire kampe tilbage. Valencia mistede samtidig et skridt i kampen om en placering i top fire.