• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Morten Jørgensen

Atlético Madrid sejrede i underholdende topkamp mod Valencia

Foto: Getty Images

Atlético Madrid tog en sejr på hjemmebane mod Valencia, hvor Angel Correra blev matchvinder.

Af Morten Jørgensen

Siden januar har Àlvaro Morata været udlejet til Atlético Madrid, og den spanske angriber har gjort det ganske godt, og han fik scoret allerede efter ni minutter i hjemmekampen mod Valencia, da han satte tåen på et indlæg af Juanfran.

Valencia, der havde Daniel Wass med fra start på højre back, fik dog udlignet efter 36 minutter, hvor den tidligere Atlético Madrid-spiller Kevin Gameiro afsluttede et flot opspil, hvor Santi Mina tørrede et par modstandere med nogle fikse driblinger.

Blot fire minutter efter pausen var Atlético Madrids helt store stjerne Antoine Griezmann på spil, da han headede et indlæg fra Thomas Lemar i netmaskerne. 

Der var mere i posen for Valencia, og med 13 minutter tilbage fik Dani Parejo udlignet til 2-2 på et straffespark, men blot fire minutter senere kom Atlético Madrid atter i front, da Angel Correa scorede efter oplæg af Thomas Partey.

Herefter kunne Atlético Madrid køre sejren i land, og dermed er fortsat en anelse spænding i den absolutte top af ligaen.

Et nederlag til Atlético Madrid havde sendt mesterskabet til Barcelona, men nu er der ni point, der adskiller de to klubber i toppen af La Liga med fire kampe tilbage. Valencia mistede samtidig et skridt i kampen om en placering i top fire.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.