Atletico Madrid tabte vigtigt skridt i topstriden

Efter kampen, der endte 1-1, har Atletico Madrid otte point op til FC Barcelona i La Liga.

I håbet om at hale ind på FC Barcelona i toppen af La Liga ville en sejr over Girona lune i Madrid.

Heldigvis for hjemmeholdet sørgede Antoine Griezmann for en føring efter 34 minutter. Angriber Diego Costa fandt sin holdkammerat i feltet, og så stod der ellers 1-0 til Atletico Madrid.

Men desværre for topholdet gik det ikke som planlagt, eftersom Portu kunne udligne efter 73 minutters spil. Girona-spilleren stod ganske umarkeret i feltet og havde let ved at score til 1-1. Derfor måtte Atletico Madrid nøjes med det ene point.

FC Barcelona fører dermed La Liga med otte point ned til Atletico Madrid på andenpladsen.

Den catalanske storklub kan oven i købet udbygge forspringet, når FC Barcelona møder Riza Durmisi og resten af Real Betis' mandskab søndag. Denne kamp spilles klokken 20.45.