• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nicklas Grodt Degn

Atleticos nye stjerne om Ronaldo-sammenligning: Jeg skriver min egen historie

Foto: Getty Images

Ved sin præsentation som ny Atletico Madrid-spiller affejede unge Joao Felix enhver sammenligning med Cristiano Ronaldo, som han kalder verdens bedste.

Af Nicklas Grodt Degn

Mandag kunne Atletico Madrid formelt præsentere sit nye stjerneskud Joao Felix for pressen. Her blev den unge portugiser spurgt ind til de uundgåelige sammenligninger med landsmanden Cristiano Ronaldo, men det var ikke noget den 19-årige angriber havde synderligt lyst til at dykke ned i.

- Jeg er her for at skrive min egen historie. Jeg vil blive husket som Joao Felix. Han er Cristiano Ronaldo og jeg er Joao Felix, sagde Felix ifølge Marca ved præsentationen og tilføjede om den nuværende Juventus-stjerne og tidligere Real Madrid-spiller:

- Han er en fantastisk spiller og lige nu den bedste i verden. Han har fortalt mig en masse om Madrid, som er en by, han holder meget af.

Ved præsentationen fik Felix samtidig overrakt sine nye Atletico Madrid-trøje, der har rygnummeret syv. Samme nummer som Antoine Griezmann, som Felix forventes at tage over for. Også det blev portugiseren spurgt ind til.

- Jeg bekymrer mig ikke om sådan et pres. Jeg er skal bare gøre mit arbejde, hvilket er at hjælpe holdet, sagde Joao Felix.

Atletico Madrid har købt Joao Felix for 900 millioner kroner af Benfica. Angriberen har spillet en enkelt landskamp for Portugal.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.