• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Michel Wikkelsø Davidsen

Atletico-præsident: Courtois klar til Chelsea

Atletico-præsident: Courtois klar til Chelsea
Illustration

Atletico Madrid bekræfter, at Thibaut Courtois er fri til at spille kampene mod Chelsea, men så er spørgsmålet bare, om man vil bryde den skriftlige aftale?

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Spiller Thibaut Courtois mod Chelsea, eller gør han ikke? Det vil blive det store spørgsmål helt frem til kickoff, når Atletico Madrid og Chelsea mødes i semifinalerne af Champions League.

Først var Atletico Madrid ude med informationerne om, at Chelsea i lejekontrakten mellem de to parter havde indføjet en klausul, der betød, at Atletico Madrid skulle betale op til 22,5 millioner kroner per kamp. Siden erklærede UEFA den aftale for ugyldig, og så sagde Chelsea, at Courtois sagtens kunne spille.

Det samme lyder nu fra Atletico Madrid-direktør Clemente Villaverde.

- Courtois kan spille, uanset hvad der sker. Der er en UEFA-regel, som forbyder enhver aftale mellem klubber, som forbyder en spiller at deltage frit i turneringen. Reglen ville blive brudt, hvis spilleren ikke fik frihed til at deltage, siger Villaverde til Canal Plus.

Om friheden til at deltage så også er lig med, at Atletico Madrid vil bryde den økonomiske aftale med Chelsea, bliver spændende. For Courtois har reelt altid været fri til at spille - så længe Atletico Madrid betalte 45 millioner kroner for de to kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020