Atletico tager vigtig sejr over Alaves

Atletico Madrid tog en vigtig sejr, da de lørdag eftermiddag tog imod Alaves i La Liga.

Det er tæt i toppen af La Liga, hvor Atletico Madrid, FC Barcelona og Sevilla i øjeblikket fører an i kampen om førstepladsen.

Inden denne runde lå de således inden for tre point, men med en 3-0-sejr over Alaves, spillede Atletico Madrid sig lørdag formiddag op på siden af FC Barcelona på førstepladsen.

Efter små 25 minutter blev kampens første mål sat ind af Nikola Kalinic, der scorede sit første mål i La Liga, siden sommerskiftet fra AC Milan til Atletico Madrid.

Højrebacken Santiago Arias, der ligeledes kom til Atletico Madrid denne sommer, stormede frem fra sin højreback og lagde et flot indlæg ind i feltet, hvor Kalinic fik dirigeret bolden i nettet med maven.

I anden halvleg havde Alaves flere chancer for at udligne, men Atletico Madrid stod imod og fik afværget presset.

Til gengæld kunne madrilenerne udbygge føringen, da Antoine Griezmann blev sendt alene i dybden med Alaves' målmand ti minutter før tid og scorede til 2-0. I sidste ende blev det også 3-0 efter, da Rodri sendte bolden i kassen to minutter før tid.

Diego Simeones mandskab har nu hentet 28 point efter 15 kampe og ligger á point med FC Barcelona på førstepladsen. FC Barcelona har dog spillet en kamp færre. Alaves har samtidig hentet 24 point efter 15 runder, hvilket er nok til en fjerdeplads i rækken.