2017-10-07 22:20
Foto: Getty Images

Sergio Ramos ser ud til at komme til at spille i alt mindst 16 år i Real Madrid med den kontrakt, som han angiveligt har skrevet under på.

Real Madrid-anfører Sergio Ramos har eftersigende brugt den seneste tid mellem kampene på andet end træning. Her skulle den spanske forsvarsspiller nemlig have sat sin underskrift på en ny kontrakt med de spanske mestre og Champions League-indehavere.

Det skriver den Madrid-baserede sportsavis Marca.

Her peger de endda på, at aftalen faktisk blev underskrevet i løbet af sidste sæson i private omgivelser, mens ingen andre fik noget at vide. Dengang følte hverken spiller eller Real Madrid-præsident Florentino Perez, at der var nogen grund til at offentliggøre aftalen, som vil holde på Ramos frem til 2021.

Til den tid vil Ramos have været i Real Madrid i 16 år, og han har siden Zidane tog over som cheftræner fået en mere og mere vital rolle på holdet. Forlængelsen vil samtidig også give Ramos en god lønforhøjelse, som vil sende ham op i kategorien af dem med den højeste løn sammen med Ronaldo og Gareth Bale.

En offentliggørelse af forlængelsen skulle være lige om hjørnet, og det vil være den seneste i rækken af mange, da også Asensio, Marcelo, Isco, Karim Benzema, Dani Carvajal, Marcos Llorente og Raphael Varane er blevet forlænget på det seneste.

Sergio Ramos kom til Real Madrid fra Sevilla som teenager fra Sevilla, og han har siden skiftet vokset sig til en meget vigtig spiller for den spanske kongeklub.

SENESTE NYT...
OP | NED