Bænket Messi gjorde forskellen i Barcelonas storsejr

På bare 45 minutter leverede Lionel Messi to afgørende scoringer for FC Barcelona i 5-2 sejren over Real Betis.

Til manges overraskelse startede den argentinske stjerne Lionel Messi på bænken mod Real Betis lørdag eftermiddag.

Og hvad der måske bedst kan bedst kan beskrives som en straf fra FC Barcelona-træner, Ronald Koemans, side, var måske lige, hvad der skulle til for at tænde argentineren, der ikke har spillet sit bedste år for den catalanske storklub.

Efter 1-1 ved pausen kom Messi på banen fra anden halvleg start i stedet for den unge Ansu Fati, og det skulle vise sig at være en god beslutning.

For foran 2-1 fik FC Barcelona tilkendt et straffespark efter en times spil, som Lionel Messi - modsat Antoine Griezmann i første halvleg - scorede på. Forsselsen der ledte op til straffesparket kostede i øvrigt et rødt kort til Betis.

Argentineren kunne også i åbent spil, da han efter 82 minutter sendte kuglen i kassen igen. Han var tæt på et hattrick, men hans tredje mål blev korrekt annuleret for offside.

Martin Braithwaite kom på banen i stedet for Griezmann efter 78 minutter, og han var tæt på at score kort før slutfløjt, men han kunne ikke nå Sergi Robertos tværaflevering. Det kunne den bare 17-årige Pedri, der dermed noterede sig sit første mål for FC Barcelona.

Med sejren bevæger FC Barcelona sig stille og roligt mod toppen af La Liga, hvor de har seks point op til Real Sociedad - dog med en kamp i baghånden.