• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Sylvester Guldberg Røn

Bænkevarmer fik sit skifte: Jeg savner slet ikke Barcelona

Jasper Cillessen er denne sommer skiftet fra FC Barcelona til Valencia CF, og hollænderen savner slet ikke den catalanske hovedstad.

Af Sylvester Guldberg Røn

Da FC Barcelona i maj tabte Copa del Rey-finalen til Valencia, var det med hollandske Jasper Cillessen mellem stængerne. Det er dog ikke et sigende billede for målmandens tid i Barcelona, hvor han i de seneste tre år har ageret reserve for Marc André Ter-Stegen. 

Nu er Cillessen så skiftet til netop Valencia, hvor brasilianske Neto er røget den anden vej. Og selvom skiftet til Valencia, hvor Cillessen er blevet holdkammerat med danske Daniel Wass, ligner et skridt ned i karrieren, så tænker hollænderen anderledes om skiftet.

- Jeg savner overhovedet ikke Barcelona. Jeg har kun været her i tre uger, men Valencia har alt, hvad jeg har brug for. Jeg spillede ikke i Barcelona, og det var fordi, at Ter Stegen er en verdensklasse målmand, der kun bliver bedre og bedre. Men jeg ville spille og ikke bare træne. 

- For mig er Valencia et skridt op i karrieren, selvom det selvfølgelig er op til træneren at bestemme, hvor meget jeg spiller, siger Jasper Cillessen til AS. 

Jasper Cillessen, Daniel Wass og resten af Valencia indleder sæsonen den 17. august hjemme mod Real Sociedad. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus