Alvaro Negredo lavede et smukt mål til 1-1, men gæsterne fra Rayo Vallecano var rigtig godt med på Mestalla. Det blev 2-2 i et opgør, hvor Valencia ikke præsterede storartet.

Rayo Vallecano besøgte Valencia på Mestalla, og det skulle vise sig, at det var gæsterne, der lagde bedst ud. For efter et kvarters spil var flot spil fra fløjen af Embarba ensbetydende med, at et indlæg til Jozabed blev smækket i mål med en helflugter. I anden halvleg fik Negredo udlignet på smukkeste vis med et langskud fra cirka 40 meter. I det hele taget var det en kamp, hvor Nevilles tropper ikke kunne få det til at hænge sammen. 

Det blev 2-1 til gæsterne, da målscoreren til 1-0 Jozabed lagde et hjørnespark for fødderne af Diego Llorente. Den udlånte Real-spiller sparkede bolden sikkert i mål. Zakkaria Bakkali leverede flotte ting i feltet og inde på midten fandt han Paco, der nemmere end noget andet sparkede bolden i mål. 

Kampen sluttede 2-2. Et resultat, ingen af holdene rigtigt kan bruge. Vallecano kunne med en sejr have bragt sig over stregen.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?