• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kristian Porse

Bale-agent fastslår: Han bliver ikke lejet ud

Foto: Getty Images

Gareth Bales agent, Jonathan Barnett, har fortalt Sky Sports, at hans klient ikke skal lejes ud til nogen klub. Han understreger, at waliseren er Real Madrid-spiller, indtil det rette tilbud dukker op.

Af Kristian Porse

Det er efterhånden klart for alle, at Gareth Bale ikke har den store fremtid i Real Madrid. Klubbens cheftræner, Zinedine Zidane, har på det seneste gjort det klart, at han håber, at waliseren snart forlader Santiago Bernabeu. 

Senest forklarede Zidane så, at Bale ikke deltog i Real Madrids træningskamp mod FC Bayern München, fordi han ikke selv havde lyst til at spille kampen. Det ligner altså mere og mere, at den tidligere Tottenham-spiller er fortid i den spanske hovedstadsklub. 

Spørgsmålet er så, hvor han ender. Gareth Bale er nemlig både blevet rygtet til flere europæiske storklubber, mens han også bliver sat i forbindelse med et skifte til Kina. En af de store udfordringer ved at hente waliseren skulle nemlig være at betale hans massive løn, der ligger på omkring 15 millioner euro om året. Derfor har flere medier også skrevet, at Real Madrid overvejer at sende Bale på leje, men det kommer ifølge hans agent ikke på tale. 

- Der kommer ikke til at være nogen midlertidige aftaler for at få ham ud af klubben. Gareth er en af de bedste spillere på planeten. Jeg kan garantere jer for, at han ikke bliver lejet ud til nogen klub. Gareth er Real Madrid-spiller, og som det ser ud nu, så fortsætter han med at være det. Hvis der dukker noget op, som passer os, så kan tingene ændre sig, og så kan han være væk i løbet af en dag eller en uge. Eller han kan fortsætte med at være Real Madrid-spiller i tre år, indtil hans kontrakt udløber, siger han ifølge Sky Sports. 

Derfor må vi altså forvente, at Gareth Bale kommer til at skifte permanent væk fra Real Madrid, hvis en transfer kommer på plads. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.