• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Lasse Sylvest Mikkelsen

Bale-agent om Real Madrid-exit: Det er latterligt

Rygterne om at Gareth Bale skulle være på vej væk fra Real Madrid er latterlige og åndssvage, siger waliserens agent.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Jonathan Barnett, som repræsenterer Gareth Bale, er ikke imponeret over de rygter, som sender stjernespilleren væk fra den spanske hovedstadsklub.

Det på trods af at Zinedine Zidane offentligt har udtalt, at han ikke kan garantere at waliseren bliver på Bernabeu denne sommer. 

Spekulationerne går på, at Manchester United skulle stå klar i kulissen med et bud på den 28-årige kantspiller, som de har været kædet sammen med i årevis.

- Det er en latterlig, dum historie, siger Jonathan Barnett til BBC Sport om rygterne.

Gareth Bale var forfulgt af skader i sidste sæson og tabte sin plads til Isco, men var stadig en del af shortlisten på 30 spillere, som var i spil til sidste års Ballon d'Or.

Real Madrid rygtes i disse dage tæt på det franske stjernefrø Kylian Mbappe, og skulle det lykkes at hente den 18-årige spiller, så kan det blive nødvendigt at skilde sig af med en af de nuværende spillere i truppen, hvor Bale menes at hænge på en tynd tråd.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane ønsker ikke umiddelbart at skilde sig af med nogen af sine spillere, men erkender at det kan blive nødvendigt.

- Jeg ønsker, at beholde alle dem, som er her, men alt kan ske helt frem til d. 31. august.

Manchester United forsøgte første gang at hente Bale inden han skiftede til Tottenham fra Southampton tilbage i 2007, ligesom de også forsøgte at få fingrende i den lynhurtige spiller inden skiftet fra Tottenham til Real Madrid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus