• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Mads Aagurd

Bale nød at spille med Cristiano: Han er en utrolig

Foto: Getty Images

Den walisiske stjerne kom godt ud af det med Cristiano Ronaldo i deres fælles tid i Real Madrid.

Af Mads Aagurd

Cristiano Ronaldo og Gareth Bale spillede sammen i fem sæsonen for Real Madrid, hvor de blandt andet vandt Champions League tre gange i streg. Ofte gik rygterne på, at de to ikke var gode venner, men det er ifølge Bale ikke sandt.

- Medier forsøgte at hype problemer, som aldrig var der. Vi kom godt ud af det med hinanden. Han er en utrolig spiller, og jeg helt igennem nød at spille med ham, siger waliseren til BT Sport.

I samme interview taler Bale om, at da han skiftede, stod offensivspilleren i en situation, hvor han ikke kunne sige nej, for det gør man ikke til Real Madrid uden at fortryde det. Han vil alligevel altid være taknemmelig for tiden i Tottenham.

Uden Cristiano Ronaldo på Real Madrid-mandskabet har Gareth Bale formået at lave otte mål i 22 optrædener i LaLiga i denne sæson.

Superliga

LIVE: AGF foran ved pausen mod FCM

Hvis AGF skal hente FCK på Superligaens andenplads, kræver det point, når klubben hjemme møder FC Midtjylland søndag ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.