• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Thomas Joseph Bansø

Bale vil blive i Madrid

Den walisiske kæmpe har ingen intentioner om at forlade kongeklubben.

Af Thomas Joseph Bansø

Gareth Bale havde bestemt ikke sin bedste sæson hos Real Madrid rent spillemæssigt i sidste sæson. Selvom klubben vandt både mesterskab og Champions League, så var det en sæson præget af en skadet ankel.

Der har været mange rygter om waliserens fremtid, hvor Manchester United har været nævnt, men nu slå Bale fast over for marca.es, at han bliver hos Los Blancos:

- Jeg spiller stadig godt, når jeg er på toppen. Jeg vil give det bedste, og jeg har skrevet en lang kontrakt i Madrid, og jeg er meget glad for at være her. Mit plan er at score mål her. Jeg er lykkelig over at spille i Madrid, og selvfølgelig er der interesse fra andre klubber, men så længe der ikke er noget konkret på bordet, så er der ikke noget at diskutere. Mit mål er nu at komme i form og fortsætte med at spille i Madrid, siger han.

Bale skiftede i 2013 fra Tottenham for 800 millioner kroner, hvilket var verdens dyreste handel på det tidspunkt.

Han har vundet et spansk mesterskab, en Copa del Rey, tre gange Champions League, et VM for klubhold og to gange UEFA Super Cup med kongeklubben.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus