• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Barca-profil: Braithwaite kommer til at bidrage

Foto: Getty Images

FC Barcelonas Ivan Rakitic er glad på Martin Braithwaithes vegne efter danskerens fine debut lørdag eftermiddag mod Eibar.

Af Andreas Arp

Martin Braithwaite fik lørdag sin debut for FC Barcelona og formåede samtidig at levere et stærkt indtryk på trods af, at han først kom på banen med små tyve minutter igen.

Danskeren var således direkte involveret i Barcelonas to sidste scoringer til henholdsvis 4-0 og 5-0 mod Eibar i La Liga - først med en assist til Lionel Messi og bagefter med en afslutning, der gav en scoring til Arthur på riposten.

Alt i alt en debut som Martin Braithwaite godt kan tillade sig at være stolt af. Det mener holdets kroatiske midtbaneprofil, Ivan Rakitic, i hvert fald.

- Han er en angriber, som spiller meget på sin gennembrudsstyrke og sit direkte spil. Jeg er glad på hans vegne. Han kommer til at bidrage, og han er en god fyr. Så vi er glade for at byde ham velkommen, sagde Rakitic efter kampen ifølge Marca.

Kampens helt store overskrifter løb Braithwaites nye holdkammerat Lionel Messi dog med. Argentineren scorede nemlig fire af FC Barcelonas mål i 5-0-sejren over Eibar. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus